Der er intet så hyggeligt som at være på campingtur om sommeren. Både rundt omkring i det danske land, der er intet mindre end fantastisk om sommeren, og når turen går rundt på forskellige campingpladser i Europa. Campingferien er en skøn mulighed for at komme ud og opleve landet og samtidig tilbringe en masse tid sammen som familie.

Det er selvfølgelig ikke kun dét at komme ud og opleve landet, der er det skønne ved campingferien. Det er også dét, at familien kan tilbringe mange skønne og hyggelige stunder sammen på campingpladsen, og her spiller campingbordet en helt central rolle. Det er nemlig omkring campingbordet, at I kan samles til dagens forskellige måltider, sjove spil og ikke mindst masser af hygge. Skulle I møde nye venner på campingpladsen, er det også perfekt at kunne invitere dem over til mad, kaffe eller spil omkring bordet. Derfor er et campingbord helt uundværligt på campingferien.

Et campingbord til enhver campingvogn

Campingborde kommer i forskellige størrelser med plads til forskellige antal personer. Derfor kan I altid finde et bord, der passer til det antal personer, I er på ferie. De fleste campingborde kan desuden bruges både i forteltet og ude på pladsen. Dermed har I altid mulighed for at samles til hyggelige stunder omkring bordet, uanset om der er det dejligste varme sommervejr, eller om regnen bryder frem.

Fælles for stort set alle campingborde er, at de kan foldes sammen, så de er lette at have med i campingvognen. Dermed optager de ikke betydeligt plads i campingvognen, når I rejser fra den ene campingplads til den anden, og I kan helt problemfrit have campingbordet med jer i campingvognen, når I skal på jeres næste campingferie.