Mange af os har efterhånden fået nok af corona, og selvom vi ikke helt kan give den fuld los, så kan vi godt begynde at forberede os på, at det snart er ovre. Vi har derfor samlet tre gode råd til dig, der overvejer at holde den helt store fest, når hverdagen for alvor er kommet tilbage til os.

Scenetæppe til scenen

Først og fremmest skal du have en scene, så festen får et centrum, hvor folk kan danse til musikken. Men en scene er ikke bare en scene. Den skal have et scenetæppe i den farve, der matcher festens resterende farver og temaer. På den måde kan du sætte den helt rigtige stemning og sikre dig, at gæsterne går hjem fra en fest, som de aldrig vil glemme.

Skrub af mad

En god fest ender ofte med en bytur, og det forventer vi også, at din fest gør. Men før en bytur bliver man ofte sulten omkring 12-tiden, og det skal du have et svar på. Det kan eventuelt være hot dogs eller pizza, men det er vigtigt, at der er et eller andet. Det skal dog ikke være suppe eller andet flydende. Der må gerne være nogle kalorier i det, fordi det trænger man til på det tidspunkt.

Test musikken inden

Og her mener vi ikke bare at lave en playliste. Når der skal holdes fest, bliver det ikke nogen god fest, hvis musikken ikke fungerer optimalt. Prøv derfor arrangementet af, inden du holder den store fest, så du kan være sikker på, at du ikke kommer til at skuffe nogen.