Design fra Rosendahl er kendt og elsket af mange danskerne, og specielt Rosendahl glas er megetpopulært. Det er smukt og funktionelt design, som er med til at gøre ethvert hjem smukt. Skab etstilfuldt hjem med glas og andre designs fra Rosendahl. Vi forhandler et væld af produkter fraRosendahl, blandt andet Rosendahl glas. Ydermere, har vi et stort udvalg af blandt andet deresskåle, bestik, julepynt og tallerkner.

Skab et stilrent hjem med Rosendahl produkter

Vores store udvalg af glas fra Rosendahl, gør det nemt for dig at skabe et unikt og stilfuldt hjem, som dukan være stolt af at have gæster i. Den skandinaviske designstil er med rette populær i hele verden, oghos Damborg er vi stolte af at have et så stort udvalg af Rosendahl glas.Vi har blandt andet Rosendahls Grand Cru bordeaux-rødvinsglas, som er helt perfekte at servere lækkervin i når man har gæster på besøg.

Opdag vores store udvalg af køkkentilbehør

Ud over vores lækre udvalg af Rosendahl glas, har vi også et bredt sortiment af andre dejlige ting til ditkøkken og hjem. Vi forhandler blandt andet mærker som Lyngby Glas, Eva Trio og Holmegaard. Vi gørvores yderste for at du kan finde præcis det du har brug for til dejlige hjem. Opdag vores store udvalgRosendahl glas og andre køkkenartikler, og skab dit eget unikke hjem med dansk design.

Kontakt os gerne med spørgsmål

Hvis du har nogle spørgsmål angående Rosendahl glas eller nogle af vores andre køkkenartikler ogprodukter til dit hjem, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi sidder altid klar til at svare pådine spørgsmål og henvendelser, så du kan finde de Rosendahl glas som passer til lige netop dit behov.