Unge der vender hjem fra et efterskoleophold, vil ofte vise, at de har oplevet enorm personlig udvikling og faglige fremskridt. Der er noget særligt ved at flytte ud og bo med jævnaldrende, mens man fortsat bliver undervist af uhyre engageret voksne mennesker, der praktisk talt altid er til stede.

Efterskolerne har hjerterum og et rum til kreativ udvikling, som eksemplificeres af deres mange valgfagsmuligheder. Her får de unge mulighed for at gøre en hobby til et talent.

Nogle af efterskolerne er kendt for at tilbyde et helt særligt valgfag, som de har dygtiggjort sig i. Dette er eksempelvis en dramaefterskole, hvor såvel nybegynderne som øvede kan få sig et fremragende forløb med drama, teater og ovenikøbet dans.

Her vælger man selv fra forløb til forløb, om man ønsker at danse eller lave teater. I perioder vil I samarbejde om fælles projekter fx teaterkoncert, mindre forestillinger og jeres helt store show sidst på året, hvor musiklinjen også er med.

Uddannede skuespiller underviser dig

Det eneste som du skal forberede dig på, er at have gåpåmodet til at stå på en scene og være klar til at udfordre dig selv. Du vil blive mødt der, hvor du er, så du virkelig kan opleve din udvikling.

Undervisningen foretages af uddannede skuespillere, som vil undervise jer i forskellige teaterdiscipliner. Bl.a. skal I arbejde med alt fra improvisationer, performance, teknik og også kostume og sminke.

Der vil i løbet af året også tilbydes workshops i spændingsfeltet mellem dans, teater og musik. Her kan du udvide din horisont og lære endnu mere om et fag, som du elsker. Det kan være stomp, lydteater, stemmetræning og meget mere.

Hvis dette lyder som noget, du er frisk på at gå i gang med, så undersøg muligheden allerede i dag for at komme på en dramaefterskole.