Få en sundere virksomhedsprofil

En sundere virksomhedsprofil sender ikke kun et budskab om overskud til kommende samarbejdspartnere, men har stor betydning for øget trivsel og glæde i arbejdsmiljøet.

Arbejdsdagene kan blive lange, til tider måske også ensformige, og det er derfor tiltrængt med et skud fornyet energi, når dagen er ved at rende ud. En fremragende måde at gøre dette på – og som nærmest er en tradition i institutioner landet over – er ved at investere i en frugtordning.

I kan få en særlig frugtordning med Firmafrugt, der er bygget op således, at den passer præcis til behovet i jeres firma. Frugten vil blive leveret til jeres kontor i de mængder, som I ønsker, og på daglig basis.

Der er en mængde af forskellige muligheder, som I kan vælge fra. Der er basisfrugt, frugtkurve eller frugtkasser, hvor hver især kan vælges som økologisk eller almindelig.

Uanset hvilken I vælger, er I sikret den højeste kvalitet og garanteret en naturlig friskhed. Det er en frisk og lækker måde at øge glæden og trivslen blandt kollegaer.

Sund fornuft og sund økonomi

Løsninger tilbyder en høj fleksibilitet. Dette giver jer mulighed for at tilpasse frugtordningen efter en omskiftelig hverdag, hvor der måske er ferie, eller der er tale om gæster i virksomheden. Hertil kan I også tilkøbe andre snacks til møder og lignende.

Det er ikke kun sund fornuft men også sund økonomi. Når I bidrager til en sundere hverdag, kan I være med til at nedbringe jeres sygefravær. Det er altså en investering, som betaler sig selv igen på mange niveauer.

I kan undersøge diverse muligheder og løsninger og komme i gang allerede i dag. Nyd en masse af årstidernes friske og aktuelle frugter og fornyet energi i arbejdsgangene. Det er en investering, som I ikke vil fortryde, og som jeres medarbejdere vil takke jer for.