Har du brug for en ekstra hjælpende hånd til diverse opgaver i dine bygninger, stalde eller maskinrum? Det kan hurtigt blive en stor opgave at skulle rengøre større områder, så det lever op til ens egne standarder. Hvis du står i denne situation, så har vi hos VikarService masser af kompetente og professionelle vikarer, som har masser af erfaring indenfor rengøring. Hos VikarService går vi op i at have dygtige medarbejdere, som har en relevant baggrund indenfor det, de arbejder med. Derfor kan du trygt læne dig tilbage med en aftale med os.

Lokale og troværdige vikarer

Vores vikarer arbejder primært i de områder, de bor i, hvilket betyder du får en lokal, hjælpende støtte, som du kan stole på. Derudover så har alle vores vikarer også en erfaring på cirka 6 år, hvilket betyder, at du bestemt er i trygge hænder. Om du søger hjælp som privatperson eller som virksomhed, så er det vores faste medarbejdere, som kommer og tager hånd om opgaven.

Faste aftaler

Gør hverdagen og arbejdslivet nemmere for dig selv med en fast aftale med VikarService. På den måde kan du slippe bekymringerne og være sikker på, at der bliver gjort regelmæssigt rent i din virksomhed eller i dine private omgivelser. Professionalismen er i top, når det kommer til rengøring booket igennem os.

Ring til os allerede i dag

Ring til os eller send os en mail for at høre mere om dine muligheder for at få hjælp i hverdagen. Vi tilbyder en uforpligtende samtale om de muligheder, du har for at få støtte. Vi prioriterer altid dine ønsker og behov højest, og går op i at vores kunder modtager den bedste service, der findes.