Hos Scanbolt finder du det bedste tilbehør og udstyr til dine maskiner og deriblandt også de bedste skovle på markedet til gravemaskiner. Er du på udkig efter en ny robust og slidstærk skovl til din gravemaskine, så er du kommet til det rette og mest professionelle sted.

Profilskovle til entreprenørmaskiner

Er du udkig efter en speciel slags skovl såsom profilskovle, så kan du i vores sortiment finde de helt eminente V-profilskovle, som egner sig til diverse entreprenørmaskiner i vægtklasserne 0,5-2 tons, 1,3 til 2,4 tons og helt op til de tunge drenge på 12-16 tons. Ligegyldigt om du søger en profilskovl til en gravemaskine eller en lille minigraver, så er det hos Scanbolt, du finder de helt rette modeller til dit behov.

Skræddersyede løsninger

Alle vores V-skovle er skræddersyet lige efter dine ønsker. Du kontakter os med hensyn til hvilke dimensioner, som du har brug for, og så får vi produceret en skovl lige efter dine mål. Vores V-skovle er robuste og ekstremt holdbare samt slidstærke, så når du investerer i en skovl fra Scanbolt, har du en skovl til din gravemaskine, som du kan få glæde af i lang tid fremover.

En verden af skovle

Har du projekter, som kræver andre slags skovle end V-skovle, så finder du naturligvis også graveskovle, lerskovle samt risteskovle i vores solide udvalg. Er du i tvivl om, hvilken skovl, der passer bedst til dit projekt, eller hvilke dimensioner, du skal bestille eller helt andre tvivl, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring indenfor branchen og kan nemt guide dig i den rigtige retning.