Leder du efter robuste, men billige trærammer til lærreder og malerier? Selvom det kan lyde som en dyr fornøjelse, kan du faktisk få gode og holdbare trærammer til rimelige priser. Så hvis du holder af at male eller samle på kunst, kan du finde et stort udvalg af flotte rammer til dine malerier.

Alleroftest rammer man lærreder og malerier ind med svæverammer. Svæverammer har deres navn fra den måde, lærrederne ser ud til at svæve i rammen. Lærrederne er imidlertid fastgjort forsvarligt til rammen, så de ikke smutter nogen steder.

Du kan få svæverammerne i træ i mange farver – ubehandlet, hvid, sort, sølv eller guld er bare nogle af valgmulighederne. Derfor kan du også finde en ramme, der passer perfekt til det, du skal indramme.

Få din kunst til at skinne med den rette svæveramme

At sætte din kunst i ramme er en måde at vise, at det betyder noget for dig. Du får skabt opmærksomhed omkring det, som rammen afgrænser – og det giver et elegant og stiligt udtryk.

Hvis du selv skaber kunst og sælger dine værker, kan det også være en god idé at sætte værkerne i ramme. På den måde får du nemlig din kunst til at tage sig bedst muligt ud. Rammerne kan fås til meget overkommelige priser, så pengene er godt givet ud.

Med kunst på væggene giver du dit hjem et personligt udtryk. Derudover kan malerier og lærreder give en forbedret akustik i mange af hjemmets rum. Der er altså mange fordele ved at få rammet kunsten ind og hængt op indenfor hjemmets fire vægge!

Du kan også altid få lavet en svæveramme i specialstørrelse, hvis standardstørrelserne ikke passer.