Fjernstyrede nitro biler giver drønhøj fart til ræset!

Fjernstyrede biler har altid fascineret små som store legebørn, og de fleste kender til de normale biler med elmotor. Men faktisk kan man få fjernstyrede biler med endnu mere fart på og en stærkere motor – for eksempel nitro biler.

En fjernstyret bil med forbrændingsmotor er et fedt legetøj, der bare lige kan det mere end de traditionelle legetøjsbiler. De er 1/5-1/6 af størrelsen på en rigtig bil, men de har en lige så sprængfarlig motor som dem i menneskestørrelse. Måske har du ligesom de fleste danskere ikke råd til den helt hurtige Ferrari – men med en nitro-bil kan du få et sus i maven for ganske rimelige priser.

Remote control-biler findes også med benzinmotor. Forskellen på benzin og nitro er, at nitroen lige er det mere kraftig, og derfor også hurtigere. Desuden er nitrobilerne mindre end benzinbilerne, og derfor sværere at styre. Så er du nybegynder, kan det være en fordel at starte med den lidt mere tilforladelige benzinmotor, før du rykker op til den superhurtige nitrobil.

RC-biler med brændstofmotor fås i mange forskellige designs

Bilerne fås i mange forskellige designs – både de lavere biler udformet som en sportsbil, og de større, udformet som monstertrucks. De varierer også i udsmykning og farver, så du kan finde noget i lige den stil, du ønsker. Der er mærker som FG Modellsport, Losi, Maverick, HPI, Traxxas med flere.

De forskellige biler er egnede til forskelligt terræn, men fælles for dem er at de alle kan få fart over feltet. En investering i en fjernstyret bil er en seriøs investering i din hobby. Til gengæld får du mange timers glæde ud af en robust og imponerende RC-bil af god kvalitet. Modsat de billige RC-biler med elmotorer er disse modeller bygget til at holde i mange år.

Er du virkelig seriøs omkring din hobby, kan du desuden købe byggesæt og reservedele hjem, så du selv kan vedligeholde din bil eller sågar bygge en fra bunden. Du kan desuden tilkøbe tilbehør som dæk, fælge og lys, hvis du vil ændre udsmykningen.

En RC-bil er et ambitiøst legetøj, som du kan få mange lærerige timer ud af. Uanset om du er uddannet mekaniker eller selvlært, så er en fjernstyret nitrobil et spændende projekt – det eneste du skal bidrage med er interessen og viljen. Køb en fjernstyret nitrobil i dag, og giv din fritid en gave.