Hos optisafe.dk kan du få flere forskellige førstehjælpskasser, der er tilpasset det sted, du befinder dig. De har førstehjælpskasser både til bilen, virksomheden og hjemmet, så du altid kan få en førstehjælpskasse, der passer til dig.

Hvad indeholder en typisk førstehjælpskasse?

Optisafe.dk har en høj standard, og du kan være sikker på, at et produkt fra Optisafe lever fuldt op til dine forventninger. De leverer kun løsninger, der er godkendte og sørger altid for at følge regler for mærkning og certificering. Optisafe har førstehjælpskasser fra NorthAid, som er en af de førende producenter indenfor markedet, men de har også førstehjælpskufferter i eget navn. En førstehjælpskasse skal betyde hurtig og effektiv behandling til de hyppigste ulykker, der kan opstå på farten, i hjemmet eller på arbejdet og Optisafe.dk’s førstehjælpskasser vil derfor typisk indeholde:

  • Plastre i flere varianter
  • Gazebind og kompresforbindinger
  • Desinfektionsmiddel og sårrens
  • Isposer, kuldepakning og alutæpper
  • Brandsalve og isotonisk saltvand
  • Vinkelsaks, pincet og sikkerhedsnåle
  • Førstehjælpsbog med behandlingsinstruktioner

Hvorfor vælge at handle hos Optisafe fremfor andre forhandlere?

Der er flere grunde til, at du bør vælge Optisafe fremfor andre forhandlere. Der er rigtig mange forskellige førstehjælpskasser på markedet i dag, men det er langt fra alle førstehjælpskasser, der lever op til de forventninger, der må være til en førstehjælpskasse. Der kan du være sikker på, at en førstehjælpskasse købt fra Optisafe.dk lever helt op til dine forventninger. Kvaliteten er i orden og deres store erfaring indenfor området sikre, at der ikke mangler noget i det udstyr, de sælger. En førstehjælpskasse skal skabe tryghed og være til stor hjælp, når uheldet rammer, og du skal derfor ikke vælge din næste førstehjælpskasse ud fra farve og design, men ud fra indholdet i kassen.