Med en elektrisk eller mekanisk dækselløfter kan du komme hurtigt i gang og videre med dit projekt. Hos ASP Produktudvikling har vi professionelle dækselløftere, som er utroligt nemme at betjene.

Det gode ved en elektrisk dækselløfter

Der er flere gode fordele ved at investere i en elektronisk dækselløfter. Den primære fordel er selvfølgelig at du passer bedre på din krop, da du ikke selv bruger nogle kræfter på at løfte dækslet. De elektriske dækselløftere er anbefalet til løft af tunge dæksler. Har du derimod kun brug for at kunne løfte lettere dæksler, og skal du kunne få fat i din dækselløfter hurtigt og nemt, så er en manuel løftevogn til dæksler at foretrække. Denne kan også klappes sammen, så den optager mindre plads i for eksempel varevogne.

Håndtering af tunge fliser

Skal du have løftet andre tunge ting såsom store fliser, så leverer vi også udstyr til løftning, håndtering og belægning af fliser. Du kan for eksempel vælge at investere i vores FL-Mini maskine, som egner sig godt til de mindre projekter såsom at lægge en indkørsel, eller du kan vælge at investere i vores vakuumløftere, som kan varetage store opgaver, såsom på store offentlige områder. Det er yderst vigtigt, at du investerer i de korrekte maskiner til dine medarbejdere, så du passer godt på dem og skruer op for trivslen på arbejdspladsen.

Få gode råd og vejledning

Hos ASP Produktudvikling har vi masser af erfaring indenfor anlægsbranchen, så du kan altid kontakte os vedrørende spørgsmål til vores produkter, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan du skal gribe et projekt an.