Hver dag bliver der gået tusindvis af kilometer på de danske restauranter, hoteller og institutioner. Mange af disse kilometer er ledsaget af serveringsvogne, der effektiviserer vandringen betydeligt. Med serveringsvogne kan du transportere langt mere end på en bakke, og langt sikrere. Det er intet under, at de er så udbredte i så mange brancher!

Når der skal serveres for mange mennesker på én gang, er det næste umuligt at holde tempoet uden hjælp fra vogne. Du sparer desuden mandskab og dine ansatte bliver mindre udmattede, når de ikke skal spæne langt med enkelte tallerkner.

Vognene er især egnede til servering, opfyldning og oprydning, men kan også anvendes i mange andre situationer. Rulleborde og serveringsborde kan i princippet bruges til at transportere alt – så skal du flytte service, bøger, papirer, eller varer fra én ende af en bygning til den anden, eller fra etage til etage, er rullevognen din bedste ven.

Rulle- og serveringsvogne i alle størrelser

Du skal selvfølgelig være opmærksom på maksimumkapaciteten af den enkelte vogn. Vognene spænder fra 60 kg til 140 kg. Derudover kan du selv bestemme, hvor mange hylder og skuffer, vognen skal have. Derfor kan du helt sikkert finde en vogn, der passer til lige dine behov.

Vognene kan også fås med sider eller et aflåseligt kabinet, hvis du skal opbevare værdifulde genstande eller noget, der ser bedst ud i mørke.

Der er mange tilkøb til vognene, f.eks. beholdere til bestik, affald og andet. Vognene kan fremstilles enten i stål eller hårdt plast, alt efter dine ønsker. Det hårde plast er særdeles slidstærk og ovenikøbet meget let, så læsset bliver så let som muligt.

Gør en god gerning for dine ansatte og køb robuste og pålidelige serveringsvogne, der kan lette den daglige transport af varer og service.