En markise til en campingvogn eller en konverteret varevogn kan være guldvejr i både regnvejr og badende solskin. Hos alttingcamping.dk finder du et bredt udvalg af de populære Thule Omnistor markiser, og der er med garanti en, der passer til dine behov.

En verden af markiser

Når du kigger på vores sortiment, finder du hurtigt ud af, at vi har med garanti din nye, funktionelle og smarte Thule Omnistor markise. Du finder dem blandt andet i flere forskellige længder, bredder og dybder alt efter hvor meget skygge eller overdækning, du ønsker. De findes i forskellige farver såsom sort, hvid og grå. Ved valg af farve skal du overveje, hvor ofte du gider at gøre din markise ren og hvor meget den skal kunne reflektere solens stråler.

Alt i tilbehør

Vi har også alt det tilbehør, som din Thule Omnistor markise har brug for. Du finder blandt andet beslag og adaptere i vores sortiment i flere forskellige modeller, så du med garanti kan fastgøre din markise til dit køretøj eller din campingvogn. Har du brug for råd eller vejledning til hvilke modeller, der passer bedst til din markise, hvis du allerede har en i forvejen, så står vi altid klar til at hjælpe.

Gør en god handel

Hos alttilcamping.dk kan du altid gøre en god handel. Vi sælger kvalitetstjekkede produkter, der lever op til sikkerhedsstandarderne. Du finder vores produkter til en konkurrencedygtig pris. Du får gratis levering, når du bestiller for mere end 1000 kr., og så sørger vi også for at varerne bliver leveret hurtigt, så du kan komme afsted på ferie. Vi har mere end 40 års erfaring indenfor branchen, så du kan stole på at vi kan vores kram og at vores kunder er glade.