Hos Amaida finder du alt det, du skal bruge til at lave smukke lav selv smykker til yderst favorable priser. Hos Amaida tror vi på, at alle skal have råd til at udfolde sig kreativt indenfor smykkernes verden. Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment af smukke perler, smykketilbehør og smykkeværktøj og find alt det, du leder til lav selv smykker samlet ét sted.

En hyggelig hobby

At lave lav selv smykker er en hyggelig hobby at have. Du kan udfolde dig kreativt og prøve nye ting i processen og i sidste ende, har du et smukt produkt, som du enten selv kan bære eller, som du kan sælge. Det er både hyggeligt at sidde med lav selv smykker alene, men også sammen med dine veninder eller børn. Når vi prøver noget nyt, får vi også udviklet os selv og vores kompetencer. Med en ny hobby som du i ro og mag kan blive bedre og bedre til, kan du give dig selv et selvtillidsboost. Slip fantasien løs og lav smukke kreationer med perler fra Amaida.

En hel verden af perler

Hos Amaida kan du finde perler til enhver smag. Vi forhandler både smukke og elegante ferskvandsperler i ægte Marilyn Monroe stil, samt farverige og stilrene Swarovski perler, der giver et flot spil i sollys. Vi forhandler også mere naturlige perler såsom græske keramikperler eller stenperler i flotte jordbundne farver. Af tilbehør finder du derfor også naturligvis kæder og låse i sølv og guld, som passer til de skinnende perler samt lædersnore, der egner sig godt til de naturlige smykker. Ligegyldigt hvad din smag er, så er der noget for dig hos Amaida.