Hos Lavabo er der adskillige muligheder, når det kommer til håndvaske til badeværelset. Det gælder både design og funktion af badeværelsesvasken. Sortimentet byder på forskellige designs og størrelser, så når du køber din håndvask hos Lavabo, er der et bredt udvalg af vaske i forskellige størrelser, dybder, materialer og farver. De forskellige porcelænshåndvaske sælges i en række forskellige farver, der kan bidrage med noget kant til dit badeværelse.

Lavabo forhandler de anerkendte mærker som Mate, Scalino og andre mærker, der har tradition for et smukt og tidsløst design og et godt håndværk.

Placeringen af håndvasken er vigtig

Når du køber en håndvask, skal du som det første finde ud af, hvor den skal placeres. Du skal tage stilling til om den skal være vægophængt, om den skal placeres på et bord, eller om den skal fungere til nedfældning. Hvis badeværelsearealet er småt, kan det være en god ide at vælge en lille vægophængt håndvask. På den måde er det ikke nødvendigt at gøre plads til et bord under vasken, hvilket vil skabe mere rum og luft på badeværelset. På den anden side vil der være mulighed for skabsplads under håndvasken, hvis du vælger en vask til nedfældning eller en vask til placering på et bord.

Lavabo forhandler kvalitet

Lavabo betyder håndvask på italiensk. Og hos Lavabo.dk kan du være sikker på at finde italiensk designede håndvaske i den allerbedste kvalitet. Det er vigtigt for Lavabo at levere smukke, tidløse og kvalitetsbevidste løsninger. Materiale- og designvalg har en afgørende betydning for hjemmets udtryk og komfort. Hos Lavabo bliver det kaldt en hverdagsluksus, hvor funktionalisme, æstetik og godt håndværk er vigtigt.