Når du skal på campingtur med familien er der mange ting at huske. Som fører af campingvognen er noget af det vigtigste at have styr på sikkerheden, så du og dine kære kommer trygt afsted. Med sidespejle fra Bruunsgaard campingspejle er du sikker på at få det rette udsyn, når der skal manøvreres med ferievognen.

Det rette campingudstyr kan gøre den store forskel for, om ferien bliver en succes. Selvom det ikke er et lovkrav i Danmark at køre med campingspejle, kan ekstra spejle være en god idé. Det er nemlig lovpligtigt, at du fra førerpositionen kan se enden af din campingvogn på begge sider. Mange biler har ikke tilstrækkeligt store spejle til dette, og derfor kan campingspejle blive nødvendige.

Det kan blive en ærgerlig udgift at blive stoppet af politiet på grund af manglende spejle på ferien, hvor man hellere vil bruge tiden og lommepengene på at grille eller købe souvenirs. Det kan gøre den store forskel, når du husker tilbage på lige denne sommerferie – om det skal være gode eller dårlige minder, der fylder hukommelsen.

Dit valg af campingudstyr gør forskellen

Din campingvogn skal leve op til mange krav og regler. Derfor kan du se dit valg af udstyr som en langsigtet investering i gode og bekymringsfrie ferier fremover. Det er netop på ferien, du skal kunne finde pladsen til at slappe af og koble fra for hverdagens stress og jag. Derfor skal forberedelsen være grundig.

Bruunsgaard producerer kvalitetsspejle til rimelige priser. Deres spejle er sikre vindere, der kan give dig det rette overblik, når du kører afsted med campingvognen. Der findes 2-punkt monterede og 4-punkt monterede spejle. Forskellen er, at de 4-punkt monterede spejle har mere støtte, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig selv ved høje hastigheder.

Spejlene er nemme at afmontere og passer på de fleste biltyper, så du kan genbruge spejlene hvis du skifter bil. Desuden er det let at afmontere spejlene og pakke dem væk, når campingvognen er parkeret og solsengen skal i brug.

Spejlene har en lav vægt, er nemme at opbevare og kan anvendes til campingvogne som er op til 2,5 meter brede. Med et godt campingspejl er du sikret en god og stressfri ferie, med styr på sikkerheden og overblikket. Det rette udstyr gør forskellen – køb et campingspejl og gør en investering i ferien i dag.