Plakatrammer i høj kvalitet

Hos Globifix finder du de bedste plakatrammer på markedet. Når du skal hænge reklamer op for diverse ting, såsom film eller måske tilbud på varer i din butik, så er det nemt og trygt at bruge kvalitetsplakatrammer for Globifix. Vi har flere forskellige typer plakatrammer, og der er med garanti en plakatramme, som passer til dine ønsker og behov.

Bredt udvalg af rammer

Vores rammer har alle det smarte klik-system, hvilket gør hverdagen nemmere for dig. Hverdagen bliver nemmere for dig, fordi at du blot skal montere plakatrammen, og så kan du nemt udskifte plakaten med klik-systemet uden at skulle have hele rammen ned. Vi har derudover også vandsikre rammer, som kan beskytte dine plakater mod Danmarks vind og vejr, som vi har det meste af året. På den måde kan du trygt hænge dine reklamer og plakater op udenfor med plakatrammer fra Globifix.

Lys op i mørket

Har du brug for at folk kan se dine plakater, selv når det er mørkt? Så tag et kig på vores plakatrammer, som har LED i rammen. Med lys i rammen kan du reklamere for folk, selv når mørket er faldet på. Derudover så har vi plakatrammer i alverdens størrelser, helt ned fra de små A4 størrelser, til 100×200 cm størrelser. Du kan altså med garanti finde plakatrammer hos os, som passer til din størrelse reklamer.

Hør mere om dine muligheder allerede i dag

Hvis du har lyst til at skabe mere opmærksomhed for dine varer eller din virksomhed, så er plakatrammer en fantastisk måde at nå ud til flere mennesker. Du er mere end velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, hvis du er nysgerrig på at høre mere om dine muligheder med plakatrammer. Vi står klar til at hjælpe dig.