Vinduesløfter

Sådan letter du det tunge arbejde

Tunge løft kan være belastende for kroppen, og mange tunge løft kan være meget belastende for kroppen. Især hvis det foregår hver dag i mange timer ad gangen, som det gør sig gældende i mange håndværkervirksomheder. Det betyder, at medarbejderne formentlig ikke holder lige så længe, og det koster på sigt virksomheden penge, fordi det er dyrt at rekruttere og oplære nye medarbejdere, og fordi erfarne og rutinerede medarbejdere udfører arbejdet hurtigere, fordi de har gjort det mange gange før.

Derfor kan det godt svare sig at investere i noget udstyr og nogle redskaber, der kan lette arbejdsgangene for dine håndværkere, uanset om det er mekanikere, VVS’ere, tømrere eller noget helt fjerde. Vi har samlet tre solide stykke hjælpeudstyr her.

Vakuum fliseløfter

Arbejder I med tunge fliseløft, f.eks. i forbindelse med anlægsgartneri og anlægning af terrasser, indkørsler og lignende, kan det være en fordel at investere i en vakuum fliseløfter. Det sparer både dine medarbejdere for at bukke sig ned for at samle fliserne op, men det gør også løftet nemmere. Løfteren suger sig fast på flisen, så det er let og sikkert at løfte og transportere den.

Vinduesløfter

En vinduesløfter kan betjenes af en enkelt person og er lavet til at løfte, fjerne og transportere vinduesglas. Den består af to sugekopper og en wire, der påsættes vinduet, så du sikkert og nænsomt kan løfte det af uden at lave ridser eller andre skader på ruden. Bruges f.eks. ved udskiftning af vinduer og glasdøre.

Palleløfter

En palleløfter kan forhindre mange tunge løft, da du ovenpå pallen kan placere alle de tunge genstande, der skal transporteres. Palleløfteren kræver et certifikat at betjene, men når først det er i hus, kommer I til at spare mange kræfter og penge på at løfte tunge genstande rundt i butikken.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Power wrap giver en mere effektiv forbrænding

På jævnt dansk kalder vi det udstødningsisolering. Og hvis du ikke lige ved hvad det…

1 år ago

Lav selv smykker til gode priser

Hos Amaida finder du alt det, du skal bruge til at lave smukke lav selv…

1 år ago

Kom godt i gang med en dækselløfter

Med en elektrisk eller mekanisk dækselløfter kan du komme hurtigt i gang og videre med…

2 år ago

Lad din næste markise være en Thule Omnistor

En markise til en campingvogn eller en konverteret varevogn kan være guldvejr i både regnvejr…

2 år ago

Bliv smertefri med Biofreeze Gel

Er det svært at falde i søvn om aftenen på grund af smerter? Eller tager…

2 år ago

Invester i et par lækre Rieker sko

Rieker er et populært mærke af mange gode grunde. Rieker skaber nemlig moderigtige sko, der…

2 år ago