HUS & HAVE

Skal bilen have nyt tag over hovedet? Find en skræddersyet tagløsning til din nye carport.

Er du på jagt efter det ideelle tag til dit næste byggeprojekt? Ved at vælge en tagløsning med plastplader får du en nem og billig tagtype af kvalitetsplast, som kan skræddersyes til netop dine behov. Plasttagpladerne egner sig til en lang række konstruktioner, heriblandt carport, udestue, drivhus og garage. Ved at vælge plastplader, har du desuden muligheden for selv at montere pladerne og dermed gøre dit byggeprojekt til helt dit eget!

Tilpasses dine behov

Plast tagpladernes funktioner spænder bredt, fordi de kan tilpasses netop de ønsker og behov som du har for dit byggeprojekt. Er det en udestue eller et drivhus du har i støbeskeen vil plastplader med termoeffekt være det optimale valg for dig. Disse typer plader er konstrueret med hulrum imellem hvert enkelt lag af plastik, hvilket betyder at pladerne kan holde på varmen. Termopladerne findes i forskellige tykkelser, hvilket giver dig mulighed for at vælge hvor stor en termoeffekt du ønsker.

Er det derimod garagen eller carporten der skal overdækkes, kan enkeltlagsplader i de fleste tilfælde være tilstrækkeligt. Disse plastplader findes både som bølgeplader, så de kan matches med taget på dit hus, eller i plastisk som ligner glas, hvis du ønsker et tag med mere lysindfald. Du kan også vælge trapezplader som et stærkt alternativ.

Vælg plastplader fremfor tagsten

Ved at vælge plasttagplader fremfor de traditionelle tagsten, får du ikke kun glæde af plasttagets naturlige lysindfald. Denne tagtype er ligeledes at foretrække fordi pladerne vejer betydeliget mindre end tagsten, og derfor er nemme at montere, også selvom du er alene om det! Det betyder at du kan spare pengene på hånværkerregningen, og i stedet få råd til endnu flere byggeprojekter i fremtiden. Plastplader er desuden en robust tagløsning, som er designet til at kunne modstå det danske klima i mange år.

Mere end et tag!

Trods tagpladernes adskillige funktioner og muligheder som overdækning til dit byggeprojekt, stopper mulighederne ikke her. Det er kun din fantasi der sætter grænser for plastpladernes funktion! Så tænk kreativt og brug dem eventuelt som skillevægge, for at skabe mere lys og åbenhed i dit byggeprojekt. Så tag arkitekthjelmen på og skab innovative løsninger med plasttagplader, som både overrasker og inspirerer andre til ligeledes at udforske mulighederne. Plastplader både med og uden termoeffekt kan bestilles hos e-plast.dk.

admin

Recent Posts

Power wrap giver en mere effektiv forbrænding

På jævnt dansk kalder vi det udstødningsisolering. Og hvis du ikke lige ved hvad det…

1 år ago

Lav selv smykker til gode priser

Hos Amaida finder du alt det, du skal bruge til at lave smukke lav selv…

1 år ago

Kom godt i gang med en dækselløfter

Med en elektrisk eller mekanisk dækselløfter kan du komme hurtigt i gang og videre med…

2 år ago

Lad din næste markise være en Thule Omnistor

En markise til en campingvogn eller en konverteret varevogn kan være guldvejr i både regnvejr…

2 år ago

Bliv smertefri med Biofreeze Gel

Er det svært at falde i søvn om aftenen på grund af smerter? Eller tager…

2 år ago

Invester i et par lækre Rieker sko

Rieker er et populært mærke af mange gode grunde. Rieker skaber nemlig moderigtige sko, der…

2 år ago