Står du og mangler et spejl til dit hjem eller måske til din forretning. Men synes du også, det er lidt kedeligt med de almindelige spejle, du kan finde rundt omkring i butikkerne? Så kan du med fordel overveje spejle efter mål. Med specialdesignede spejle kan du få spejle, der passer til din smag og stil uden at skulle gå på kompromis med form eller størrelse. Måske er du på udkig efter store ovale eller runde spejle til prøverummet i din butik i stedet for de firkantede, som findes i alle de andre? Eller måske har du lige renovereret badeværelse og kunne godt tænke dig et spejl, hvor der er plads til indbygget lys? Det er alt sammen noget, som glasse.dk kan hjælpe dig med.

Hvorfor vælge spejle efter mål?

Spejle efter mål giver dig mulighed for at indrette dit hjem eller din butik, så det passer til dit behov. Med hjælp fra glasse.dk:

  • Kan du give dit hjem eller butik et unikt udtryk
  • Får du skræddersyede spejle til en fast lav pris
  • Er du sikret en god service fra erfarne glarmestre
  • Belaster du ikke miljøet unødvendigt, da deres effektive arbejdsgang har et minimum af materialespild og –overflødighed

Mange muligheder med spejle efter mål

Selv hvis du er på udkig efter et femkantet spejl eller et dobbeltspejl med firmaets logo på, så kan det også lade sig gøre. Du kan kontakte glasse.dk i en af deres butikker eller finde inspirations online. De kan give dig gode råd og vejledning, og med deres mere end 10 års erfaring, kan du roligt overlade både design, produktion, levering og montering til dem. De designer producerer nemlig selv spejlene, hvilket garanterer dig et unikt produkt af høj kvalitet.