Sikkerhed er vigtigt, og dét at føle sig sikker er en essentiel del af livet. Derfor er det også vigtigt at kunne forlade sit hjem, uden at skulle bekymre sig om, om der skulle komme indbrudstyve på besøg, mens man er væk. Derfor er det også vigtigt, at man er sikker på, at indbrudstyvene ikke finder den ekstranøgle, man har gemt udenfor i tilfælde af, at man skulle have glemt sin egen nøgle.

Derfor skal det være slut med at gemme ekstranøglen under en urtepotte og i stedet skal den placeres i en nøgleboks med kode eller lås. Koden kan du løbende ændre og dermed også ændre, hvem der skal have adgang til nøglen. Dette er en perfekt løsning, hvis du har et sommerhus, du udlejer til forskellige personer gennem tiden. Så slipper du også for at skal være til stede ved sommerhuset, hver gang der ankommer nye gæster.

Nøglebokse øger din tryghed

Nøglebokse kan placeres uden for hjemmet og erstatte det gamle gemmested for nøgler, hvor alle havde fri adgang til nøglen og dermed også til huset, hvis nøglen blev fundet. I stedet for at gemme nøglen et sted, hvor den risikerer at blive fundet, kan du nu placere den i en nøgleboks. På nøgleboksen kan du selv bestemme koden, og derudover bestemmer du også selv, hvem der skal have koden og dermed adgang til nøglen og huset.

Med en nøgleboks kan du sikkert og trygt tage på ferie, og vide, at det kun er dem, du har bedt om at passe huset, der har adgang til det, fordi de er de eneste, som du har givet koden til nøgleboksen til. Dermed er det slut med at forlade huset med frygt for indbrud, for nøgleboksen er med til at oppe din sikkerhed og tryghed.