Drømmer du også om at indrette din lejlighed eller bolig efter den klassiske New Yorker-stil med de rå murstensmure, panoramiske glasvægge og den urbane råstyrke? Med en New Yorker væg i glas og den klassiske sorte stålkonstruktion, kan du med et enkelt tiltag komme et skridt nærmere følelsen af at befinde dig i ”The Big Apple”, uden at skulle forlade dit eget hjem!

Stilrent design med endeløse muligheder

Når det kommer til placeringen og funktionen af din New Yorker væg, er det kun din fantasi der sætter grænserne. Væggen kan monteres som en skillevæg, rumdeler, eller endda som en dør. Den kan også fungere som et vindue mellem to indendørs rum for at skabe mere luft og plads i boligen. Derudover kan du vælge en særlig lakering til glasvæggens stålkonstruktion, som gør den egnet til at placere i vådrum, så den eksempelvis kan fungere som en skillevæg til din brusekabine.

Så hvad end det er i køkken, soveværelse, bad eller stue du ønsker at skabe den moderne og afslappede New Yorker stemning, så er mulighederne uendelige. Med en glasvæg i et af dine rum, eller måske som et gennemgående tema igennem adskillige dele af din lejlighed eller bolig, kan du tage New Yorks betagende storbystemning med hjem til dig selv, og dermed gøre den til din helt egen.

Skræddersyet til netop dit indretningsprojekt

Hos Helstrand Smedje kan du bestille New Yorker vægge efter netop de mål som passer ind i din bolig. Så har du en indre New Yorker i dig, eller er du ganske enkelt bare betaget af den fascinerende storbys charmerende stil, så klik ind og bliv inspireret og bestil din nye væg allerede i dag.