Mange private virksomheder har så store områder at det kan være nødvendigt med vejskilte af forskellige slags. Det er især store seværdigheder og forlystelsesparker. Men der er også butikscentre og virksomheder med lang indkørsel eller parkeringsplads.

Her er det ikke kommunens opgave at sikre trafikken. Det er dit ansvar. Og det er bedst at bruge skilte som folk allerede kender. Dit næste vejskilte køb kan foregå hos Ramudden.

Hvorfor færdselstavler?

Tja, det handler ganske enkelt om trafiksikkerhed. Men det handler også om at servicere dit publikum eller kunder med utvetydig skiltning. Det gør trafikken lettere og giver gladere kunder.

På parkeringspladsen er det en stor fordel at kunne informere dine kunder om hvor de må parkere og hvordan de kommer derhen. I lange indkørsler kan det være en god idé med påbudstavler der viser hastighed og hvor henholdvis fodgængere og cyklister skal færdes.

Vejarbejde

Hvis du driver en virksomhed der arbejder på offentlige veje så har du brug for et lille arsenal af forskellige tavler. Både påbudstavler og advarselstavler for at passe på din medarbejdere og de øvrige trafikanter.

Det kan være farligt at arbejde i trafikken mellem biler og lastbiler der haster forbi. God skiltning hjælper trafikanterne med at passe på hinanden.

Du må ikke være kreativ

Lad være med at opfinde din egen skiltning. Selvom den virker indlysende for dig, så er den det sandsynligvis ikke for dine gæster. Når du har været kreativ og lavet dine egne vejskilte er der risiko for at de bliver misforstået eller helt overset fordi de er svære at se.

Trafikanter er vante til at se advarselsskilte og forbudstavler. De ved hvordan en afspærring ser ud. Og de forstår hvad de skal gøre når de ser et blåt skilt. Men de kender ikke dine skilte.