Mangler du et fast job, en ekstra indtjening, eller bare lidt penge til at forsøde tilværelsen med, så kan det være at du skulle overveje at søge vikarbureau rengøring.

Der er nemlig lige nu stor efterspørgsel på arbejdskraft i denne branche, og på mange måder er det et spændende job. Læs mere om hvad det indebærer herunder

Arbejd når du har tid

Når du arbejder med rengøring i et vikarbureau, kan du langt hen af vejen være med til selv at fastsætte dine arbejdstider, og bestemme hvor mange timer om dagen, ugen eller måneden du vil arbejde.

På den måde er det et godt job uanset om du ønsker fuldtidsarbejde, masser af ekstra arbejde, eller blot søger lidt beskæftigelse ved siden af studierne.

Der skal selvfølgelig stadig gøres rent på de tidspunkter hvor kunderne ønsker det, men da vikarbureauer har mange forskellige og skiftende kunder, så vil der også være skiftende arbejdstider at vælge mellem.

Trives du med en alsidig hverdag

Mens nogle er stolte af at være på den samme arbejdsplads et helt liv, så trives andre bedre med at prøve noget forskelligt.

Er du en af dem der elsker en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver og udfordringer, så er vikarbureau rengøring helt sikkert noget for dig.

Du vil nemlig opleve at komme ud og gøre rent mange forskellige steder, samt at få nye opgaver fra dag til dag.

Det kan f.eks. være at du en dag kommer til at gøre rent på en skole eller på et bosted, mens du den næste dag skal gøre rent i en produktion, alt efter dine ønsker og dine kvalifikationer selvfølgelig.

Udover en alsidig hverdag kan du også regne med at få en god løn, da man som vikar ofte kaldes ud med kort varsel er lønnen også derefter.