Er det svært at falde i søvn om aftenen på grund af smerter? Eller tager smerterne fokus fra det, du skal i hverdagen? Så er Biofreeze en god løsning til dig. Hos YourCare har vi et solidt udvalg af de smertelindrende Biofreeze produkter.

Øjeblikkelig smertebehandling

Biofreeze er en såkaldt koldterapi, som trænger ind i huden og musklen og har en langvarig og dybdegående effekt. Påfører du for eksempel Biofreeze gel til din hud, så bliver dine muskler afkølede, hvilket nedsætter hævelse og dermed ømhed. Dette gør at smerten langsomt aftager, da nervespidserne ikke længere er irriteret og trykket under væsketryk. Det anbefales at påføre gelen 2-3 gange for at få den bedste effekt.

Brug Biofreeze på hele kroppen

Biofreeze gel kan påføres på langt det meste af kroppen og hjælpe dig med at blive smertefri. Det betyder at, hvis du har ondt i nakken, ondt i dine led eller blot lider af ømhed eller hævede muskler efter for eksempel en skade, så kan du påføre Biofreeze gel og afhjælpe smerterne.

Passer på dig og din hud

Biofreeze gel er ikke kun god til at afhjælpe dine smerter, men også et eminent produkt på andre punkter. Biofreeze gel er nemlig fri for olier, aloe, petroleum og hormoner. Du skal derfor ikke bekymre dig om at påføre Biofreeze på din hud. Derudover er det ikke testet på dyr, det giver dig ikke pletter på tøjet og er CE-mærket. Biofreeze tager hånd om dig hele vejen. Har du spørgsmål til vores udvalg af Biofreeze produkter hos YourCare, så kan du altid kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at blive smertefri.