I disse tider er det ekstra vigtigt med god rengøring, og det er særligt på udsatte områder som kontormiljøer, hvor rigtig mange mennesker befinder sig dagligt, og hvor der dagligt kommer nye personer op. Vi giver dig her gode råd til, hvordan du kæmper bakterierne bedst på din arbejdsplads.

Tæpperensere

På mange kontorer har man tæpper i stedet for andre former for gulv, og det kan derfor være svært at få vasket gulv, selvom det er meget nødvendigt, fordi folk vader rundt i sko og ikke deres sokker. Det kræver en tæpperenser, og vil man have god kvalitet, bør man vælge eksempelvis Kärcher. Kärcher er et stort mærk, som leverer forskellige artikler til diverse former for erhvervsrengøring. Det er noget, der holder i længden, og som din rengøringsdame eller -mand bliver glad for, at du har købt.

Få alle bordoverflader med

Det er selvfølgelig vigtigst at gøre ordentligt rent, hvor vi befinder os allermest og bruger de fleste af vores arbejdstimer. Ved selve skrivebordet. Det er her, der nemt kan ophobe sig bakterier, og der skal derfor foretages en grundig rengøring af alle overflader. Husk i samme ombæring også armlæn samt andre overflader i nærheden af.

Start fra toppen og arbejd dig ned

Når vi gør rent, og vi gerne vil have støv væk, skal vi altid huske at starte fra toppen, så vi bagefter kan samle al nedfaldsstøv væk, når vi ordner bunden. Hvis vi slutter med at gøre rent i højden, vil der falde overskudsstøv ned fra loftet, og de vil så lande på bunden, hvor vi jo lige har gjort rent.