Hundeshampoo til vores pelsede venner

Du har måske hørt, at det er vigtigt ikke at bruge sæbe, når du vasker din hunds hud og pels? Dette er heldigvis en myte. Det vigtigste er, at du anvender en sæbe, der er beregnet til hunde og ikke til mennesker. Shampoo til hunde er udviklet således, at det passer til hundens PH-værdi i huden, som er anderledes hos mennesker.

Når du vælger shampoo og balsam til din hund, er det en god idé at kigge på, hvilken slags pels din hund har. Hvis din hund har lang pels, er det specielt vigtigt at vælge en shampoo, og eventuelt en balsam, som gør det nemt, at rede den lange pels fri for knuder.

Shampoo fri for skadelig kemi

Der findes rigtig mange forskellige slags hundeshampoo på markedet. Hos Barks n Bones finder du økologiske produkter, der er fri for skadelige stoffer og kemi. Så tænker du måske, om de virker lige så godt, når din hund kommer hjem fra en sjov skovtur med mudder over det hele? Svaret er enkelt – ja det gør det. Mængden af skadelige stoffer har ikke noget at sige, om din hund bliver ren.

Ved at vælge produkter, der er udvalgt efter meget høje og strenge krav, kan du med god samvittighed putte din hund i bad.

Balsam til hundepels

Har din hunds pels en tendens til at blive filtret hurtigt, kan det være en god idé at tilføje en god hundebalsam til badet. Dette vil gøre det meget nemmere at frisere pelsen efter badet. Hvis din hund ikke trænger til et bad, men pelsen er filtret, kan det være en god idé at anskaffe sig en spray, der er effektiv mod pelsknuder.

Tag et kig på det store udvalg af økologisk hundeshampoo hos Barks n Bones, der er nøje udvalgt efter strenge krav.