Har du kroniske eller tilbagevendende smerter? Føler du dig hæmmet af dine smerter? Det kan tage hårdt på dig psykisk at være plaget af smerter i din hverdag. Det kan påvirke dit humør, dit overskud og din generelle livsglæde. Mange tror at de bliver nødt til at acceptere smerterne som en del af deres hverdag, men det er faktisk muligt at skille sig af med dem eller i hvert fald at formindske dem. Søg hjælp hos en smerteklinik i Århus. Her kan du læse mere om en smerteklinik i Aarhus, og den hjælp du kan få.

Hvilke smerter kan du søge hjælp til?

Du kan søge hjælp til mange forskellige smerter hos smerteklinikker. Har du f.eks. knæsmerter, så kan du få hjælp til enten knæledsbetændelse, korsbåndskade, meniskskade, mus i knæet, ledbåndsskader, løberknæ osv. Du kan også søge hjælp til alle slags rygsmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, albuesmerter og hoftesmerter. Det kræves blot, at dine smerte er længerevarende, tilbagevendende eller kroniske.

Hvilken slags behandling bruges til at komme smerternes til livs?

Det er primært behandling i form af træning, øvelser og uddannelse, som bliver brugt hos smerteklinikken til at komme af med smerterne. Der bliver også kigget på moderne tilgange til smertebehandling – det kan f.eks. være psykiske grunde til smerter såsom mangel på fysisk aktivitet. Til behandlingen vil der være en blanding af teori og praksis, der giver dig en forståelse for den smerte, du går rundt med og gode redskaber til at komme af med den. Dine smertebehandlere består både at fysioterapeuter og uddannede i idrætsvidenskab. Deres forståelse for bevægelse, krop, muskler og behandling af skader vil give dig et godt afsæt for at komme af med dine smerter.